.

.

Rockoo | Колоездене Калъфи За съхранение На открито Водоустойчив | Тежкотоварни 190T Найлон Защита от ултравиолетовите Лъчи, Прахоустойчив, Водоустойчив с Замковыми ду?

Rockoo | Колоездене Калъфи За съхранение На открито Водоустойчив | Тежкотоварни 190T Найлон Защита от ултравиолетовите Лъчи, Прахоустойчив,

BGN 13.59
Наличност

⭐Калъф за 2 наем : Той е достатъчно голям, за да покрие 2 мотора до 26 инча и един велосипед за 29 инча.Той също така обхваща повечето шосейни велосипеди голям размер, планинско колоездене, мини-велоергометър, скутер, спиновый под наем, женски купувач, велосипеди Пендлтона и осигурява покритие отгоре до долу, включително и колело, педалите на велосипеди разговор. ⭐Водоустойчив капак за наем : е Изработена от здрав, водоустойчив найлон 190 T с uv защита на 40+ и PU покритие.Той е устойчив на прах, не оставя никакви следи от драскотини и предпазва от uv лъчи, дъжд и други сезонни промени през цялата година. ⭐Функция е защита от кражба : Отпред има две метални отвори за замъка, по един от всяка страна, което улеснява инсталирането на каране на замъка.Също така държи здраво под наем на място и осигурява защита от лоши атмосферни условия. ⭐За силен вятър : Улетело ли си предишната кормило покритие?Това се случва поради лоша кацане; ни калъф е на заседание на 2 хил.лв.На долния край на капачката има еластични ръбове отпред и отзад, регулируема лента 25 мм, с клипс, в средната част за задържане на капака на място. ⭐Продължителност : Един от най-ценните велосипедни аксесоари за мъже и жени.Изработен е от неусаживающейся плат с двойни шевове, които не се откачи при редовна употреба.Еднократна покупка ще ви дълго време.

R

Избор на клиенти