.

.

XCGS 10,5x16 инча Прости лилави меки пощенски пликове с мехурчета Опаковка от 25 меки плик с мехурчета #5 Самоуплотняющихся Пакети за пощенски плик с мехурчета за доставк?

XCGS 10,5x16 инча Прости лилави меки пощенски пликове с мехурчета Опаковка от 25 меки плик с мехурчета 5 Самоуплотняющихся Пакети

BGN 12.31
Наличност

[Поли-пузырьковые пощенски устройства] : Полезен размер : 10, 5x15 см; Външен размер : 11, 3x16 инча; Количество : Опаковка по 25 парчета, Подходящи за опаковане и изпращане на стоки като козметика, бижута, книги, картини и аксесоари. [Силна адхезия] : Конструкция с самоуплотнением и силна адгезией позволява изпращане на подателя поли bubble е много добре да се работи за вашите цели.Не се изисква допълнителна лента за осигуряване на надеждна запечатване.Отърви се от страх, че нещата ще бъдат загубени по пътя. [Страхотна шампанско, полагане] : Мека шампанско пощенска пратка с добре свършена мека вътрешна част пълна с шампанско филм 85 г) осигурява безопасността на изпратени от вас пощенски пратки, когато те пристигат по предназначение живи и здрави. [По-трайно] : Мека обвивка балон е с дебел материал, удължена герметичную-модерните и двоен шев, които увеличават силата и предотвратяване на ръба на пропастта.Ако търсите меки пощенски плик с мехурчета, която ще позволи да се избегне всяко потенциално увреждане на чупливи предмети, те са идеални за вас. [Водоустойчив] : Мека шампанско филм с найлоново фолио осигурява отлична водоустойчивост.Пощенски кутии от поли-мехурчета защитават вашите пратки, като ги съхранява водоустойчиви.Определено е страхотно за изпращане неща, които не искате да се притеснявам.Мека шампанско филм с водоустойчива повърхност осигурява отлична възглавница, водоустойчив и предпазва от разкъсвания.Подобрена оборудване запечатване крилото увеличава достъпен размер, което отговаря на вашите дневни изисквания за транспорт и съхранение.

R

Избор на клиенти