.

.

Защита от пренапрежение USB удължителен кабел, удължителен кабел с дължина от 6 фута, 3 гнезда, 2 USB порта (2,4 А/12 W), Защита от пренапрежение, Монтируемая Сила лента за до?

Защита от пренапрежение USB удължителен кабел, удължителен кабел с дължина от 6 фута, 3 гнезда, 2 USB порта (2,4 А/12 W), Защита

BGN 46.16
Наличност

【Многократна защита】Вграден автоматичен прекъсвач и нивото на защита на 300 Джоулей осигуряват сигурността на вашата електроника.И корпус от материал abs може да бъде огън, устойчиви, высокотемпературным и въздействие, ефективно да предотврати аварии и да защити живота и безопасността на имота. 【Няколко контакти】Този удължител за защита от пренапрежение има 2 стандартни контакти 1 много широка контакта, за да отговарят на громоздкому зарядното устройство мобилен телефон или адаптер на захранване.И 2 USB порта за зареждане(2,4 А,12 W)могат да предоставят на вашите USB устройства много бързо зареждане!. 【Дълъг удължител 6 фута】Трехрозеточный мрежов филтър със защита от пренапрежение има 6-подножието на захранващия кабел мощност 18 W за разширен диапазон, без да се създава излишен хаос. 【Възможността за монтиране на】За удобно използване създадохме този удължителен кабел с USB портове, който може да се монтира с помощта на 2 монтажни дупки на задния панел за обзавеждане на инсталацията.Така че лесно може да закачите на стената или масата. 【Високо качество】 фигурира в списъка на SGS, и той отговаря на стандарта UL 1363. Ние също така предлагаме на безгрижен гаранция от 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти.Не се притеснявайте!.

R

Избор на клиенти