.

.

Бутилка за вода BLENKO Glass Co. 384 от кристал - Стомна за Вода и Гарафа/Ваза от бластване Стъкло Ръчна изработка - един Уникален Кухненски интериор ръчно изработени, 36 грам?

Бутилка за вода BLENKO Glass Co. 384 от кристал - Стомна за Вода и Гарафа/Ваза от бластване Стъкло Ръчна изработка - един Уникален

BGN 27.99
Наличност

БУТИЛКА ЗА ВОДА BLENKO GLASS CO. 384 от кристал - Нашата культовая бутилка за вода 384 също толкова функционални, колкото и красива.Този уникален стъклена гарафа идеален за развлечения в спокойна или на официалната обстановка.СТЪКЛЕНА ПОСУДА РЪЧНО ВЫДУВКИ С ИСТОРИЯТА на Компанията, Blenko Glass Co.подобряване на дизайна на бластване стъкло от 1983 г., създавайки много коллекционный стъклен декор в модерен стил от средата на века.Разкошен ЦВЯТ, ИСКУСНОЕ ИЗРАБОТКА, КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН - Бутилка за вода Blenko 384 се радва на популярност сред купувачите благодарение на уникалния си дизайн и универсалност : може да се използва като гарафа за вода, малка ваза с пъпки или в оживения като основен елемент на маси от заведения за хранене.РАЗМЕРИ - Бутилка за вода Blenko 384 е с височина 8 см и капацитет 36 грама, което я прави достатъчно малка за съхранение на студени напитки рамките на вратите на хладилника и достатъчно голям, за подаване на маркови напитки, като маргарита, прясно изцеден портокалов сок и лимонада.Цвят : Шампанско.

R

Избор на клиенти