.

.

Единична Кола Стереоприемник Din, Авто плеър ABSOSO LCD цифрова МУЛТИМЕДИЯ Поддръжка на Bluetooth Аудио/ свободни ръце, Бързо зареждане на USB, Dual карта USB/AUX-in/SD, AM/FM, Управление ?

Единична Кола Стереоприемник Din, Авто плеър ABSOSO LCD цифрова МУЛТИМЕДИЯ Поддръжка на Bluetooth Аудио/ свободни ръце, Бързо

BGN 17.59
Наличност

Порт поддържа SD картата памет с капацитет до 32 gb(не е включена в комплекта). 【Възпроизвеждане с два USB/SD/AUX-in】 : Автомобилна стерео Bluetooth е оборудвана с USB-вход, 2. 【Вградена автомобилна стерео Bluetooth 】 : Благодарение на безжичната технология Bluetooth можете да провеждате разговори "свободни ръце", без да се разсейва, и да се насладите на безжичен стрийминг на предаването на аудио.Авто стереоприемник с един Din, Авто мултимедиен плейър с цифров дисплей ABS, LCD дисплей, Поддръжка на Аудио Bluetooth/ "свободни ръце", Бързо зареждане на USB, Dual карта USB/AUX-in/SD, AM/FM радио, Управление на мобилно приложение, Безжично дистанционно управление.Aux Вход ви позволява да свържете към аудиовыходу на външно устройство, например MP3 плейър или смарт телефон, за да можете да се наслаждавате на музиката без загуба през тяхната система. 【FM / AM тунер】 : С 30 предварително инсталирани станции можете да слушате новини излъчване в реално време, прогноза за времето, музика, снимков и информация за трафика по време на шофиране.【Стандартен размер за инсталиране на】 : ABS-пластмаса, размер стерео за една din-кола 178(Ш)*50(В)мм, идеално място за един модел автомобил din.1 A, можете да зареждате своя смартфон в автомобила. 【Подарък за вас】 : Автомобилна стерео система идва с многофункционален универсален конектор 3 в 1 (Micro USB, Светкавица и USB-C към USB) за свързване на USB кабел за зареждане.Поддържа U-диск за възпроизвеждане, можете да поставите U-диск в устройството интерфейс за възпроизвеждане на музика. 【HD LCD дисплей 】 : Благодарение на дисплей с висока резолюция и регулируема 7-цветна подсветка на клавишите можете да се насладите на невероятната гледане и променят настроението си с помощта на фоново осветление. 【Безжично дистанционно управление】 : С помощта на безжично дистанционно управление удобен смяна на функциите, които искате с тях. 【Управлението на приложение за смартфон】 : Просто изтеглете безплатно приложение на своя i Phone или Android, за да управляват чрез Bluetooth приемник, можете да променяте песен, или настройките на силата на звука направо от смартфон, като с помощта на безжично дистанционно управление.

R

Избор на клиенти