.

.

Мъжки Тактически Военни Цифров Часовник, 23-в-1 Оцеляване богат на функции Армия На Открито Водоустойчив Камуфляжные Спортни Часовници С Двоен Дисплей Аналогов LED Е?

Мъжки Тактически Военни Цифров Часовник, 23-в-1 Оцеляване богат на функции Армия На Открито Водоустойчив Камуфляжные Спортни Часовници

BGN 23.99
Наличност

【Военни часовници с двоен дисплей】Това са най-практични цифрови спорт часовници с суперфункциональным гривната и ключалката, осигуряващи много приложения, за да отговарят на всички потенциални нужди по време на оцеляване на открито. 【Водоустойчив и високо качество на】Тези мъжки часовници са изпълнени във военната стил, модерен и удобен за носене.идеален избор за всички спортове на открито и ежедневна употреба.поддържа както цифрови, така и аналогови дисплеи има 2 различни часови пояси за излъчване настройки и четене. 【Регулируема гривна】Вместо обичайните гривна нашите тактически часовници са разработени с регулируема по дължина на каишка за китката .Как да се използва сигнал SOS/светкавица : .Режим 2 : Съхранявайте осветление режим, натиснете веднъж, за да превключите в режим на дълго осветление.

R

Избор на клиенти