.

.

Масажор за спа - вана за краката с подгряване, 14 Масажни ролки Шиацу, Регулируем контрол на температурата с мехурчета и вибрация, Домашна Педикюрная вана за баня за ?

Масажор за спа - вана за краката с подгряване, 14 Масажни ролки Шиацу, Регулируем контрол на температурата с мехурчета и вибрация,

BGN 39.99
Наличност

【Масаж Шиацу】14 масажни ролки, внимателно разработени в съответствие с эргономикой, може точно да изглади всяка точка за акупунктура на крака, за да си акупунктурни точки могат да бъдат напълно спокойни.Мехурчета от кислород и нежна вибрация помагат ефективно да се отпуснете краката.Моля, прочетете това ръководство, и прегледайте внимателно преди инсталиране и експлоатация. Ръководство на потребителя съдържа подробни технически характеристики на продукта, информация за работата и предупреждение. 】кутии 【материальноеВ аптечка може да се сложи на билки за засилване ефекта на вани за краката. ◾Мехурчета кислород : Оживляющие мехурчета, които глези краката за по-удобен масаж и стопли краката.Моля, обърнете внимание, че валяк не е електрически ролка, трябва да движи краката си, за да се насладите на комфорта на валяк. 【Защита от Прегряване】Машина за вана за краката е с номинално напрежение ac 120 и мощност 500 Вата.Дръжте себе си в топлина за спа за крака.Запазете това ръководство за бъдещи справки. ◾Масажни ролки : 14 преносими масажни ролки и мини-масажни точки за акупресура за точна стимулация на акупунктурни точки на стъпалата, за да се чувствате по-комфортно и удобно по време на масажа.Можете да се отпуснете след изморителен ден. Моля, Обърнете Внимание, да Не се Използва без Вода в Случай на Опасни Събития и Перегорания Машини.Спецификация : Материал : PP +ABS Тегло : 3,4 килограма Общи размери : 15,75"(Д) x 13,78"(Ш) x 7,87"(В) Максималният размер на стъпалото : 13,5 (за мъже) температурен Обхват : 95℉-118℉ Мощност : 400 W Напрежение : 120vac, 60 Hz Опаковка : 1 Масажор за спа краката Забележки : 1.【Отопление и поддръжка】Вграден мощен бойлер може да се загрява вода от студена вода в продължение на няколко минути и поддържане на температурата в 14 различни нива 35-48°C (95°F-118°F).След масаж премахване на мръсотия и омертвевшую кожата от търкане на крака за вграден педикюрный камък.Масажор за крака-един чудесен подарък за близки и приятели, предоставяща им здраве.

Материал:
PP +ABS
Тегло :
3,4 килограма
Размери:
15,75(Д) х 13,78(Ш) х 7,87(В)
Максимален Размер На Стъпалото:
13.5 (Мъжки)
температурен диапазон:
95℉-118℉
Мощност :
400 W
Напрежение :
120vac, 60 Hz
Кръст Бод Пакет :
1x Спа масажор за крака
Бележки:
1. В ръководството за потребителя са посочени подробни технически характеристики на продукта, информация за работа и предупреждениях. Моля, прочетете това ръководство, и прегледайте внимателно преди инсталиране и експлоатация. Запазете това ръководство за бъдещи справки. :
2. Тази хидромасажна вана тестван с вода в завода, като ПРАВИЛО, ако вътре бани са останали някакви капки вода. :
3. Моля, Обърнете Внимание, да Не се Използва без Вода в Случай на Опасни Събития и Перегорания Машини. :
R

Избор на клиенти