.

.

Uieke Изкуствени Цветя Детско Дишане Фалшиви Копринени Цветя 6 бр. Изкуствен Гипсофила Букет е Устойчив на uv Момента на Докосване за Дома, на Открито, Сватба Парти Кух?

Uieke Изкуствени Цветя Детско Дишане Фалшиви Копринени Цветя 6 бр. Изкуствен Гипсофила Букет е Устойчив на uv Момента на Докосване

BGN 10.39
Наличност

той е гъвкав. "Ние сме родени, за да бъдат безкрайни".моля, не се притеснявайте.Той съдържа чисти, дълбоки и романтични значения.Когато гипсофила се разглежда като подарък, той обикновено изразява следното значение : липсваш ми, ти си чист, ти си наистина да ми ви харесва, и аз съм много щастлив, че си имам.Изкуствени цветя са идеални за ежедневна декорации на рождени дни, празници, сватби, мемориални места, проекти направи си САМ " и още много други!.Изкуствени цветя са практична алтернатива на истински цветове и ще останат свежи и красиви от година на година!??? МНОГОФУНКЦИОНАЛНО БИЖУ : Тези живи цветя, предназначени за украса на открито, придават страхотен чар на вашето крыльцу, неблагодарна, вътрешен двор и градина.той е гъвкав.Можете да използвате клещи за рязане, за да изрежете стъблото или се огъват така, както ти харесва, за да се поберат във вашата ваза.Ако имате проблем с вашия продукт UIEKE, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите.Пръчката е изработена от стомана вътре.??? НЕ изисква ПОДДРЪЖКА : Насладете се на продължителен красота на живи цветя без да се притеснявате за слънчева светлина, често поливане, подрязване или други грижи; тези изкуствени цветя вечно цъфтят, където и да сте ги нито излъчваше.На тихо, но красиво допълнение за вашата тиха стая. са Изработени от пластмаса и плат от коприна Благодарение на удобен транспорт, ние добавяме цветя поле.моля, не се притеснявайте.Цветен език дъх на бебето е копнеж, младост, мечта и истинска любов.когато го получите, можете да се огъват назад.

R

Избор на клиенти