.

.

Комплект ролки LYCAON Ab Wheel Roller 4 В 1 Включва валяк Ab Wheel, Мряна за лицеви опори, скачане на Въже и наколенник, Набор от вградени колела за отслабване, Фитнес, Тренировка н?

Комплект ролки LYCAON Ab Wheel Roller 4 В 1 Включва валяк Ab Wheel, Мряна за лицеви опори, скачане на Въже и наколенник, Набор

BGN 9.98
Наличност

6 -инчов носеща способност : До 660 каботажните lbs Push-Up Размер и тегло : 21*12,5*14 см / 8. Стабилен валяк за корема : Това е колелото на аб, изработени от висококачествен материал за осигуряване на безопасност и комфорт, тишина и функции с меки дръжки за по-удобно захващане.Багажник за лицеви опори LYCAON, изработени от лека и много устойчив на опън на материали с висока плътност, TPR, носеща способност може да достигне до 120 кг., Преносим и лесен за монтаж : Комплект ролки LYCAON Ab ультралегкий и лесно става, е идеален за домашен фитнес зала и хора, които обичат да се обучават по време на пътуване и по време на път. Допълнителен мек наколенник : С помощта на този пенопластового наколенника можете да натиснете колене до твърда пола у дома или в салона.

R

Избор на клиенти