.

.

Чанта-портфейл LAMEEKU е Съвместим с iPhone 12 Pro Max, Кожен калъф с притежателя на карта, Поставка за пръстени със завъртане на 360°, Защитен калъф с блокиране на RFID, Предназна?

Чанта-портфейл LAMEEKU е Съвместим с iPhone 12 Pro Max, Кожен калъф с притежателя на карта, Поставка за пръстени със завъртане

BGN 57.36
Наличност

【Съвместимост】 : Съвместим само с i Phone на Apple 12 Pro Max 6,7 инча (випуск 2020 г. - Тройни камера). 【Седалките за притежателите на карти】 : 3 слота за карти за самоличност, кредитни карти или някои пари в брой, не по време на приема портфейл на улицата.Защелкивание бутона идеален за защита на вашите неща. 【Защита от изтичане на информация】 : В чантата има RFID-блокер материали, които ефективно блокират сигнали и спират сканиране и обработка, предпазват вашите кредитни карти, дебитни карти, лични карти или други карти с поддръжка на rfid. 【Функция влакчета】 : Вграден регулируем държач пръстени на 360 градуса, за да гарантира допълнителна сигурност при изчакване на телефона, функцията на поставка за гледане без ръце. 【Полнокадровая защита и устойчивост на удар】 : Дизайн, с открито лице, лесен за използване телефон.Покрива всичките четири ъгъла на вашия i Phone и повдига устните и наклон на камерата, което помага да се предотврати надраскване на повърхността.

R

Избор на клиенти