.

.

uxcell Кликне за да се свържете Монтаж на тръби Мъжки Лакът 12 мм Тръба OD X 1/4 Конец Пневматичен Въздушен Притискателния Хонорар 2 бр.

uxcell Кликне за да се свържете Монтаж на тръби Мъжки Лакът 12 мм Тръба OD X 1/4 Конец Пневматичен Въздушен Притискателния Хонорар

BGN 11.99
Наличност

【УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН】- Име на продукта : Налягането на лакът, за да се свържете монтаж ; Тип : Ротационен гнездо на 90 градуса ;Размер на тръбата и конец : 12 mm OD x 1/4" NPT.Работно налягане : 0-1 Mpa ; температура на Работа : -10 - 60 градуса по Целзий. 【ДОБЪР ДИЗАЙН】- Връзка за тръба на продажбите в единия край и външна резба на другия край.Добър бала на осп могат да издържат на по-голямо и по-голямо налягане, не се препъва. 【ПРЕДИМСТВО】-Притежават устойчивост на износване, ниско тегло, устойчивост на раздавливанию и напукване,устойчивост на компресия и корозия, добро запечатване и продължителна експлоатация. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Въздушен фитинг на лакътя е бърза и лесна инсталация,предназначени за свързване на полиетиленови, найлонови и полиуретановыми тръби.Забележка : . 1.Уверете се, че режещата повърхност на тръбата вертикално.Моля, поставете телефона в долната част преди употреба. 2.При вмъкване на тръбата във връзката си, трябва да поставите в края, в противен случай може да възникнат течове. 3.След свързване опитайте се да извадя телефона, ако не можете да извадите я, това означава, че тя е свързана. 4.С отслабването на тръбата първо се уверете, че в тръбата няма натиск, а след това равномерно натиснете торцевую капака потъне.

R

Избор на клиенти