.

.

Свивам Пакети 200 Бр 4 х 11.8 Инча PVC Термосвиваемо Опаковки Пластмасови Опаковки Опаковки Свиване на Лентата Пакети Свиване Филм Прозрачни Свивам Торбички за опакова?

Свивам Пакети 200 Бр 4 х 11.8 Инча PVC Термосвиваемо Опаковки Пластмасови Опаковки Опаковки Свиване на Лентата Пакети Свиване

BGN 5.91
Наличност

▌【Че Ще Получите】 : 4*11,8" : 200 Бр. // 6.7*11.8" : 130 Бр. // 13.8*17.7" : 40 бр. (по ваша поръчка), набор от разходите за вашите изисквания към опаковката. ▌【Лесно се нанася】 : Тези пакети за свиване опаковка с отвор, което улеснява свалянето на нещата, тогава просто се нуждаят от топлинен пистолет/ сешоар, за да затопли и ги компресирате равномерно и бавно.Можете също така да безплатно нарязани на чанти по размер, от който се нуждаете.Съвети : Колкото по-плътна обвивка на продукта, толкова по-добре ефект на свиване. ▌【Материали за здравето】 : Изработени от качествени PVC-материали с висока прозрачност, без мирис, нетоксичен, без BPA, Здрави и устойчиви, Трайни и стабилни, устойчиви на разкъсване и надраскване.Съвети : Не упаковывайте продукти директно.Бележка : поради характеристиките на материала на една чанта е прозрачна, но пакетче чанти показва малко светло син цвят. ▌【Широкото използване на】 : Чанта за свиване фолио от PVC-това е идеалното решение за съхранение на по-широка опаковъчни нужди, като сапун, Свещ, Чаша, Кошница, Книга, Обувки, бутилка, Сувенири, Кутия, занаяти, Фотография, Събиране на бомба за вана и т.н. Помага да защитите продукти, като ежедневно се повреди и да ги поддържа в чисто и подредено, да останат свежи, да ги подготви за вас за последен път. ▌【Гаранция за удовлетвореност】 : се Стреми да ви удовлетвори.Всички въпроси и проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас за решения.Искрено ви служа.Размер : 4" x 11,8" / (10 x 30)cm и 200 бр.

R

Избор на клиенти