.

.

Машина за производство на тестени изделия, Електрическа автоматична Машина за производство на тестени изделия GEKER, Машина за производство на тестени изделия и спа?

Машина за производство на тестени изделия, Електрическа автоматична Машина за производство на тестени изделия GEKER, Машина за

BGN 95.99
Наличност

Ако имате нужда от рецепта за паста, моля, не се притеснявайте за това, ние имаме безплатен и изобилие от електронна книга с рецепти на спагети.Ако на половината път да се случи някакъв инцидент и работния процес на машините за приготвяне на юфка приостановится.Моля, не се притеснявайте за това, ние само трябва отново да натиснете бутона за месене. (Моля, обърнете внимание, заключена ли изход за юфка.Брашно с общо предназначение(обикновено брашно)- - Подходящ за юфка, но ние трябва да се коригира вода : намаляване или добавете 5 мл вода.можете да вземете тестото, след това го разделете на малки парченца и добавете малко брашно.Цялата подвижна част на тази макаронной машини безопасни за съдомиялна машина.Компактният дизайн ви позволява да го поставите на тезгяха за ежедневна употреба.Макаронница с 6 класически формовочными-пощенска кутия по подразбиране. (Най-добрата температура на съдомиялната машина трябва да бъде от 60 до 80 градуса.??? МАЛЪК И ИЗИСКАН ДИЗАЙН : машина за приготвяне на паста и спагети GEKER не отнема повече пространство в кухнята. ????ПО-ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН : Нашата машина за производство на тестени изделия има таблица с пропорции на брашното и водата в лентата.Също така в пакета са специални инструменти за измерване на мащаба.Чрез закупуване на машина за приготвяне на паста Geker, радвайте се на живота си по-спокойна. ????ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ : След приготвяне на юфка ние можем да се насладите на нашите зъби, дайте останалите брашно, за да изсъхне по същото време.След като е приготвена юфка, ние първо можем да се насладите на нашите зъби.И накрая, натиснете отново бутона "Ръчно".След малко практика ще в миг на око стане професионалист. Максимум капацитет от брашно-две чаши) Забележка : Ако искате да добавите яйце, общият капацитет включва яйце и вода.можете да вземете тестото, след това го разделете на малки парченца и добавете малко брашно.По този начин, юфка не само притежават превъзходни жевательностью и по-добър вкус, но също така има различни форми и цветове.

R

Избор на клиенти