.

.

Прашка за Лък Fibrus На открито 550 Паракорд за Стрелба на Лов за оцеляване - Здрава кожа с облицовки (Няколко Възможности за избор на цвят)

Прашка за Лък Fibrus На открито 550 Паракорд за Стрелба на Лов за оцеляване - Здрава кожа с облицовки (Няколко Възможности за

BGN 40.52
Наличност

Гаранция 3 Години.Лесна инсталация - ще Отговарят на всички съставни лук.Твърда и здрава - Здрава кожена Кокетка с Твърда Метални Облицовки.Съхранявайте на носа е по-добра коляно по време на лов или лов на дивеч.Спасяването на Живота - В Спешни Случаи използвайте като Въжета, Впрегне, Стропа, Риболов, Колан И Т.н. Регулируеми и удобен - Регулира, за да осигури идеална за кацане както с голи ръце, така и с дебели ръкавици.Паракорд гъвкав и удобен.Не излезе на буш без един от универсалните на сапани за лък лък на открито Fibrus!Държи лък в ръка Удобни и функционални перевязь за работа в полеви условия или в стрелбище.На извънредно използване : 1. Поставяне на палатка или брезент за покриване на 2. Налагат колан, Поставяне на шина или прашка за ръце 3. Спешно конци материал (вътрешни конци) 4. Направете капани или се детайли 5. Риболов линия (вътрешни конци) 6. Прикрепете лодка до дървото или използвайте като котва на въже 7. Дръж нещо от земята (съхранявайте храната от мечки, вълци) 8. Пакет дърва за огрев заедно за удобен транспорт 9. Колан или тиранти 10. Замяна на счупена Шнуровку За Обувки 11. Линия за теглене - Удвоява за допълнителна здравина 12. Бельевая въже 13. Инсталиране на система от макари 14. Въже за теглене на шейната или шейната 15. Аварийният кабел за стартиране на лодка на двигателя е Изработен от ултра силна паракорда 550 (парашутни кабел), твърда метална втулка и здрава кожа, която създава по-здрава и солидна точка на закрепване към всеки составному носа.Тази стропа не само е много функционална, но и напълно да изглежда страхотно и уникално!Вашите приятели-ловци ще завиждат!.

R

Избор на клиенти