.

.

Министерството на селското Стопанство на САЩ на Органични Изсушени, Бъз - 1 килограм Насыпью - Изцяло Натурална, Без Химикали, Без гмо, Твърди Черен Бъз, Усилвател По?

Министерството на селското Стопанство на САЩ на Органични Изсушени, Бъз - 1 килограм Насыпью - Изцяло Натурална, Без Химикали,

BGN 16.79
Наличност

[Сертифицирани от Usda organic] Тази цели сушени бъз не облучается, отглеждани по естествен път, се събира и обработват за запазване на първоначалната полза за здравето цвете самбукуса черно.Те не съдържат ГМО, химикали и се обработват по естествен път. [Многократно използване] Пригответе сироп от бъз, желета, пайове, сладкиши, мармалад, вино, чай и много други от тези сухи плодове, за да се засили имунната ви система.Насладете се на плодов аромат суперфруктов, докато се готвят със собствената си партия у дома си!. [Супер Антиоксидант имунна поддръжка] Бъз е мощен стимулант на имунната система и съдържа още флавоноиди, от боровинка, червена боровинка, лициум и къпини.Това се дължи на химични съединения, наречени антоцианидинами, които, както е известно, имат иммуностимулирующее действието на вашата система.Те също са противовъзпалителни, които елиминират симптомите на синусова инфекция, допринасят за уриниране и дефекация, а също и имат естествено диуретично действие. [Европейски произход] Те са внесени в насипно състояние от Украйна и се разпространяват в САЩ.Това количество е по един килограм на органични плодове, която е добре обработена и събрана, за да се избегне стъбла и семена.Липсата на стъблото означава, че няма дупки в чантата си и липсата на наднормено тегло на чанта, която се изхвърля като боклук.Насладете се на пълен пакет от тези супер плодове за най-добра цена на пазара. [Пробна версия обещания за почистване] Обещание за почистване - Ние предлагаме 30-дневен комфорт, че ако по някаква причина не харесват нашите продукти, можете да ги върнете за пълно възстановяване, без никакви проблеми.Пишете ни за подкрепа, тъй като ние сме на разположение денонощно.

R

Избор на клиенти