.

.

Стропа за сложния лък от неопрен SUNYA, Тиха Лов или Бързо движение, 2 Режима на носене се Обръщат. Подвижна и Регулируема Презрамка. Камуфляжная Плат.

Стропа за сложния лък от неопрен SUNYA, Тиха Лов или Бързо движение, 2 Режима на носене се Обръщат. Подвижна и Регулируема Презрамка.

BGN 26.38
Наличност

2 Режима на Носене На Открито + 1 Режим на Съхранение : (1) Режим Безшумна Лов : 3 секунди за да Изтриете за Лов.Използвайте Само Дръжката + Безшумен Подвижна Каишка, но НЕ се Страхувайте да Падне. (2) Режим На Бързо Движещи : Използвайте Химикалка + 2 Бутони Бързи Бутони + 2 Катарами + Мека Презрамка.Много безопасно да се носят лук. (3) Режим на съхранение : 10 секунди, за да приключи каишка лук пагон и използва странична линия за заключване. -Разработен от компанията Sunya Sports.Подходящ За Всички Луковици От 28 До 38 Сантиметра от ос до Ос.Еластичен и издръжлив Неопрен, Маскирующая повърхност.Той защитава Струни, Кабели и Камери лъка Си от Прах, Мръсотия и Отломки.Можете да запази своя прицел за лък, колчан със стрели и стабилизатор лук прикрепена при ходене.Презрамка С Неопреновой Подплата.Имат Противоплъзгаща Подложка.Работа с Широк Найлонови каишка Свържете с Дъждобран с помощта на куки, тя е Подвижна и регулируема Дължина.Много удобно се носят със себе си Лук.Използвайте Качествен Неопрен + Безшумни Бутони + Катарами.И В Двата Режима Носене Всички Компоненти Няма да Предизвика Шум и Триене.По Време на Носенето Лук Лук Ще бъде Подкрепена Не Само Кулачками, Крайници или Струни В Един Момент, Но И Стояком.Това Ще бъде най-Добре за Вашия Сложно Лук.Прашка за лък Sunya Expedition Mix Идва с инструкция за употреба и гаранция 1 година.Презрамка с неопреновой подплата и занасяне подплата.Работа с Широк Найлонови каишка Свържете с Дъждобран с помощта на куки, тя е Подвижна и регулируема Дължина. 15 секунди, за да приключи прашка след употреба.Той е бил използван, за да се запази опаковани стропу малък.намаляване на шума по време на лов с лък.Освободете се презрамка от хитрец за 3 секунди.Това ви кара да се чувствате комфортно, когато го държите в ръцете си.Той противоскользящий.

R

Избор на клиенти