.

.

Бар количка mecor/Вино Багажник, Сервировочная Количка за промишлени Кухненски остров, Количка за съхранение на полезни неща с тормозными колела, Дръжка, Винарска ст?

Бар количка mecor/Вино Багажник, Сервировочная Количка за промишлени Кухненски остров, Количка за съхранение на полезни неща с

BGN 91.99
Наличност

【Висококачествени материали】Кухненски остров е построен от екологично чисто МДФ и здрава стоманена рамка за здрава и дълготрайна издръжливост.Гладка и водоустойчива повърхност за лесно почистване. 【Пространство за съхранение на Версии】Сервировочная количка с 2 полка, 5-рядным държач за чаши и виното издържа на 12 бутилки, които ви осигуряват достатъчно пространство за съхранение.Както странична дръжка може да се използва не само за окачване на кърпи, но и като подлакътник колички за по-добро управление на каруца. 【Ролкови колела за лесно движение】Оборудвани с 4 универсални колела отдолу, от които 2 запираются, което прави преместване на кухнята или дома си много прост.А гумени колела намаляват нивото на шум и по-малко тършува пода. 【Размери И ръководство на потребителя, включен в комплекта, които съдържат подробни инструкции за монтаж.Гладка повърхност, лесна за почистване с влажна кърпа. 【Компактна конструкция за оптимизиране на пространството】Реколта селски тъмно кафява остров количка предлага голямо пространство за съхранение.И може да се използва не само като универсална количка на колела, но и като маса за хранене.

R

Избор на клиенти