.

.

Обувки за кучета Mzlvspet, Непромокаеми ботуши за кучета, Обувки за кучета с плъзгане подметка, Отразяващи въжета, Градинска обувки за кучета средни и 4 бр.

Обувки за кучета Mzlvspet, Непромокаеми ботуши за кучета, Обувки за кучета с плъзгане подметка, Отразяващи въжета, Градинска обувки

BGN 18.39
Наличност

【Линк към размера на】Размер на 5 : (2,7"x2,3")(Д*Ш) за 41-60 паунда (измерване на вътрешния диаметър на обувки).Отличен за collie, американски шпаньол, средно време за Вечеря и т.н. Моля, обърнете се към таблицата с размери на изображения, можете да изберете правилния размер за вашето куче за най-удобна за кацане. 【Характеристики и материали】Черна водоустойчива защитни обувки за кучета с лапи за малки и средни кучета, изработени от висококачествени материи, износостойкая, устойчив на замърсяване, мека, дишаща.Много подходящ за туризъм и къмпинг, Дневни разходки, в Дъждовен ден, Приморски плаж, В къщата, Нощни разходки, Студена зима, Горещо лято. 【Безопасност и мека подметка】Подметка обувки за кучета има мека противоскользящую плат, обувки gog Меки и дишащи, Труден, устойчива на плъзгане подметка осигурява стабилност и сцепление, защитен от остри бодли и горещ асфалт, А също така позволява на кучето безопасно ходене по сняг и лед през зимата, удобно и топло.За безопасно приключение за кучето. 【Светлоотразителни】Светлоотразителни материали и крепежни ленти осигуряват видимост и сигурност през нощта, отразяващи линия на подобряване на видимостта през цялата нощ, за да се гарантира сигурността на вашето куче през нощта. 【Лесно се побира / се отстранява】Обувки за кучета се фиксира здраво 2 джапанки на стикери.Дължина може да се регулира в зависимост от нуждите, за да осигури комфорт на кучето.Моля, опитайте затягане на колани на стикери след носенето, които могат ефективно да се предотврати падането на обувки с лапите на куче, куче обувки за куче със среден размер.

R

Избор на клиенти