.

.

Чанти за лов на елен GearOZ, Ловно Месо, 5 Опаковки За многократна употреба пазарски Торбички за месо, Ролкови Чанти за вдигане на четвърти, Чанти за едър дивеч за Лосов?

Чанти за лов на елен GearOZ, Ловно Месо, 5 Опаковки За многократна употреба пазарски Торбички за месо, Ролкови Чанти за вдигане

BGN 23.99
Наличност

Запазва месо чисти : ловни чанти за ловен месо Gear OZ специално предназначени за съхранение на добива, които могат да го предпазите от мръсотия и т.н. се Препоръчва за лосове, карибу, елени.По-малко разваляне на месото : Нашите ловни чанти за лов на лосове дишат.По този начин той може да даде месо да изстине, задържане на влагата, за месото не сушени.Лесно да се намери : Светоотражающая лента на чантата за месо позволява лесно да го намери в тъмното, само с помощта на фенерче.Висококачествена материя : Чанти за лов на дивеч са изработени от плътен чист памук, тя е здрава, но лека, моющийся и многократна употреба.Може да се простират до 21 инча. 5 Опаковки : Включително 4 броя торби с размер 12*48 инча, 1 парче торбичка с размери 12*28 инча, предназначена за съхранение на черния дроб и други вътрешни органи, 5 парчета от въжета, използвани само за връзване на устата.Голям : 48" * 12" с светоотражающей ивица.Малък : 28" * 12" с светоотражающей ивица. 4 Опаковки по 48" пакетчета с една четвърт. 1 Опаковка от 28-инчов чанта за подробности. 5 Броя завязок за обвързване на чанти.

R

Избор на клиенти