.

.

EVERSUNN LED Нашийник за кучета – USB Акумулаторна батерия с мигаща Светлина Найлонова Каишка Водоустойчив Регулируем Светлинен Нашийник За сигурност на Домашни Любимц?

EVERSUNN LED Нашийник за кучета – USB Акумулаторна батерия с мигаща Светлина Найлонова Каишка Водоустойчив Регулируем Светлинен

BGN 17.59
Наличност

НАШИЙНИК за СИГУРНОСТ ЗА КУЧЕТА – led яка EVERSUNN има по-голяма видимост в тъмното, е защитен ошейником за вашите домашни любимци с ночником, осветен, защищающим от загубата и превозни средства.Особено подходящ за нощна разходка с кучето.ОТРАЗЯВАЩА НАШИЙНИК ЗА КУЧЕТА– 2 светлоотразителни ленти ви позволяват лесно да се види на домашни животни в тъмното, дори и ако понякога забравяте да заредите яка.Интелигентен външен вид с 3 режими на осветяване (твърда, Бързо мигане и бавно мигане) прави вашите домашни любимци привлекателни на улицата.АКУМУЛАТОРНА батерия – Лесно се зарежда от всякакви устройства с USB кабел.Дълго време на работа и кратко време за зареждане.Удобно светне за нощни разходки, туризъм и къмпинг.ЛЕК Ние се грижим за домашни любимци и разбираме по-добре.Мигащ нашийник за кучета Може да се използва при дъжд, мъгла, сняг или мокро време.Важни съвети : прибл. 5 часа при мигающем светлина.прибл. 2 часа при непрекъснато осветление.Средно : 0,98 х 14,2-20. Голям : 0,98 х 19,7-23,6 виж Нашийник с нощно осветление за кучета - Видимост до 500 ярда.Максимална видимост и безопасност от всички страни.Вие никога повече няма да се притеснявате за моята загуба в тъмното или нараняване в резултат на движението по пътищата!.

R

Избор на клиенти