.

.

Не ломающийся лъжичка за какашек Sunkoon за кучета, Сгъваем портативен лъжичка за какашек за кучета с дълга дръжка и висока якост на силна пролет, Лесен за употреба, по?

Не ломающийся лъжичка за какашек Sunkoon за кучета, Сгъваем портативен лъжичка за какашек за кучета с дълга дръжка и висока якост

BGN 12.23
Наличност

【Здрав и издръжлив Не могат да бъдат планирани унищожаването на】Лъжичка за помийни ями Sunkoon изработен е от специален висококачествен ABS, за да се гарантира дълголетие на нашите продукти и тяхното не е лесно да се прекъсне.Но той е много лек, антипригарный и лесен за почистване.Специален дизайн дизайн ще гарантира, че са много лесни за използване.Ние гарантираме безплатна подмяна в рамките на една година, ако тя не се счита за повредена. 【Лесна употреба】Просто плъзнете заключването, и вие бързо можете да използвате лъжичка Sunkoon Pooper с една стъпка.Вие няма да се притеснявате за сложно сглобяване, както и други инструменти.Сгъваема и преносима конструкция гарантира, че ще е много удобно за носене и употреба, както заключване бързо и просто ще се изнесат надолу.Отключване и сгънете на половина, за да е много удобен за носене и съхранение. 【- Добри силни нокти и лесно почистване】Трайно пластмасова кофа се затваря плътно, с подходящо разстояние между силни назъбени зъбите, лесно се събира отпадъци от билков бетон,чакъл,мръсна вода и т.н. Голяма капацитетът за кучета от големи кучета,средни и малки кучета, котки и други домашни любимци.Разчистете безпорядъка в задния двор,съберете плодове и други елементи.Незалепващо пластмасова кофа и елегантен дизайн осигуряват много лесен смывание. 【Удобен ергономичен дизайн】Лесна за употреба с една ръка,лесна за използване дръжка и две здрави пружини от неръждаема стомана, гарантират вашата леко действие при зачерпывании.лъжичка с дължина 24 инча, което предпазва от всички конфликти и смрад,дълга дръжка гарантира, че на повечето хора не би трябвало да се наведе, за по-лесно почистване. 【100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 - имаме 100% гаранция за удовлетворение и връщане на средства.Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се директно с нас, нашият екип за поддръжка на клиенти ще се радва да реши всички проблеми за вас и да сте удовлетворени!.

R

Избор на клиенти