.

.

Двоен Скрин Hasuit с 6 Чекмеджета, Органайзер за съхранение на Дрехи с Акцент, Здрава Стоманена Рамка, Голям Шкаф за съхранение за Спални, Коридор, Антре (Орех)

Двоен Скрин Hasuit с 6 Чекмеджета, Органайзер за съхранение на Дрехи с Акцент, Здрава Стоманена Рамка, Голям Шкаф за съхранение

BGN 63.99
Наличност

Промишлен дизайн и чисти линии допълват всеки интериор.[Уникален стил] : Въведете класически, лесно решение за съхранение в стаята си с помощта на шкафа Hasuit с 6 чекмеджета.Освен това, този скрин с чекмеджета, идеален за малки помещения, като апартамент и една обща стая.Добавете ново, лесно решение за съхранение в стаята си с 6-ящичным скрин Hasuit.Този скрин за съхранение на нещата е снабден с 6 чекмеджета за цялото си облекло. [] съдържа 6 чекмеджета от МДФ с лесно выдвигающимися метални дръжки; Кутии са оборудвани с предпазни упорами за да се осигури безопасността на вас и вашето семейство, имат 4 регулируеми крачета, които предотвратяват надраскване на пода.Използвайте го самостоятелно или да се комбинира с други подходящи предмети от колекцията на Hasuit. [Достатъчно място за съхранение на] : Размери 47,3" (Ш) х 15,8" (Г) х 28,0" (В).Стилен индустриален цветова стил е съгласен с много схеми за декориране. [Комплексно използване] : Този вертикален шкаф може да се използва в помещения, спални, детски, игрални зали, коридор, църквата и офиса.Всяка кутия може да побере до 30 килограма. [Сглобяване Hasuit идва с доживотен обслужване на клиенти, на нашия професионален екип за обслужване на клиенти, който е готов да отговори на вашите въпроси преди и след вашата покупка по всяко време!.

R

Избор на клиенти