.

.

Лъжичка за какашек TOOGE, Лъжичка За какашек за кучета С дълга дръжка за Тава от неръждаема стомана и Комплект грабель за Големи Средни Малки Кучета с висока товароно?

Лъжичка за какашек TOOGE, Лъжичка За какашек за кучета С дълга дръжка за Тава от неръждаема стомана и Комплект грабель за Големи

BGN 76.32
Наличност

【Повече не се огъват】се Разширява до 38 см в тава и 36 инча в граблях, лъжичка за выгребания метални какашек TOOGE осигурява удобна и удължена обсега за почистване на кучешки какашек, без навеждане. 【Лесна употреба】Всяка тава и наклона са свързани с 3 тръби.За изработката на този сверхмощного лопата за какашек не се изисква никакъв допълнителен инструмент!. 【Здрав и издръжлив】Лъжичка за какашек за кучета от средни по размер е изработена от неръждаема стомана, за да се гарантира неговата здравина.Обновена зажимная дизайн е по-е трайна, защото тава никога не вывихнется и да не се разпадне. 【Лесно почистване и съхранение】Конструкция от метал и алуминий, което прави този лъжичка за какашек УСТОЙЧИВИ на КОРОЗИЯ и лесни за почистване. ключалки 2 в 1 и вграден в окачен на куката го прави удобен за съхранение. 【Комплексно използване】Този лъжичка за разходки на кучета е идеален за събиране на отпадъци на домашни любимци, листа и градински отпадъци.Можете да поддържате градината си чисти от зачерпывая трева, кал, чакъл. 1 x връзка. 1 х грабель. 1 х тава. 2 х ръкавици. 3 х тръби в "ГРАБЛЯХ". 3 х тръби в "ТАВАТА".Височина : Тава( 38 см ) на Наклона( 36 инча ).Характеристики : лесни за монтаж/за почистване/, се съхраняват, устойчиви на корозия, лек, здрав и стабилен, събира отпадъци домашни любимци/листа/градински отпадъци, повече не се навежда, може да се използва на трева/кал/пясъка.Забележка : За защита на ръцете, моля, носете ръкавици при определянето на тази лопата за какашек.Височина : Тава( 38 см ) на Наклона( 36 инча )Характеристики : лесни за монтаж/за почистване/, се съхраняват, устойчиви на корозия, лек, здрав и стабилен, събира отпадъци домашни любимци/листа/градински отпадъци, повече не се навежда, може да се използва на трева/кал/пясъка.Забележка : за защита на ръцете, моля, носете ръкавици при определянето на тази лопата за какашек.

R

Избор на клиенти