.

.

Необичайно Жива Златна Мерцающая Метална Рамка Бар Количка Валцувани Обслужващи Колички От Закалено Стъкло Огледално Рафтове Лесно Придвижване На 4 Колела за Кух?

Необичайно Жива Златна Мерцающая Метална Рамка Бар Количка Валцувани Обслужващи Колички От Закалено Стъкло Огледално Рафтове Лесно

BGN 159.99
Наличност

★РАЗМЕР : 31" (височина) х 29 "(Дължина) х 16" (Ширина).Горната полк в размер на 15" X 25" (Вижда През Стъклото).Размерът на долната част на рафтовете 12" x 21 " (огледало). ★ДИЗАЙН В КЛАСИЧЕСКИ СТИЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА МНОГО СЛУЧАИ : златна метална рамка, прозрачно закалено стъкло и гъвкави колела правят тази количка стилна.Елегантен външен вид може да е идеално се комбинира с всеки декоративен стил, подходящ за кухни, хотели, клубове и т.н. ★КОЛЕЛА И ДРЪЖКИ ЗА ЛЕСНО ПРЕМЕСТВАНЕ : 4 колела е много гъвкава и може да се завърта на 360 градуса, което ви позволява лесно да бута количка, за да отговарят на вашите ежедневни мобилни нужди. ★ЗДРАВА И стабилна КОНСТРУКЦИЯ : Рамка на тази сервировочной колички, произведени от пълномаслено метал, така че тя доста е здрав за по-дълга употреба.Процеса на нанасяне на галванични покрития и увеличава трайността на сем.Капацитетът на всеки рафт до 11 килограма лесно да отговаря на вашите дневни нужди. ★ЛЕСЕН МОНТАЖ И ПОЧИСТВАНЕ : многофункциональную стъклен количка трябва да си събират.С всички необходими детайли и подробни инструкции как можете да направите това за кратко време.В същото време на повърхността е гладка и лесно почистване на суха или влажна кърпа.Цвят : Модел 5.

R

Избор на клиенти