.

.

USB слушалки с микрофон с шумопотискане микрофон, Слушалки с микрофон за компютър, Слушалки за КОМПЮТЪР, Слушалки и Бизнес-кол център, Управление с изключване на зву?

USB слушалки с микрофон с шумопотискане микрофон, Слушалки с микрофон за компютър, Слушалки за КОМПЮТЪР, Слушалки и Бизнес-кол

BGN 17.58
Наличност

Тази компютърна слушалки, USB интерфейс, plug и play поддържа Windows Vista, Windows 7. -Леки, ультрамягкие амбушюры от черна пяна намаляване на фоновия шум и осигуряват комфорт през целия ден.Подходящ за Windows, Mac и други персонални КОМПЮТРИ. 【Забележка】Моля, затворете всички аудио софтуер, необходим за използване на микрофона на слушалката, преди да използвате USB слушалки и отново отворете аудио-софтуер, след като свържете слушалки, слушалки, PC може да работи нормално!. -Първо трябва да свържете слушалки с USB към компютъра и след това да отворите софтуера за видео разговори или гласови повиквания, в това време, микрофон, слушалки може да се използва нормално. -USB съединители за устройства с USB-порта. -Удобен онлайн-регулатор на силата на звука, увеличаване и намаляване на силата на звука, изключване на микрофона и звука-всичко, което ви трябва за приятни разговори.Снабден с микрофон за разпознаване на реч за диктовки на глас и изучаване на език. -Когато трябва да се използва видео разговори или гласови повиквания, например, поставяне на USB по време на видео разговори или гласови повиквания, микрофон може да не работи. Windows 8, Windows 10, Android, IOS и други системи.Тази компютърна слушалки с микрофон се свързва и работи, не е необходимо да инсталирате драйвери, вградено управление на USB слушалки с микрофон ви позволява лесно да се отговори на/убива, изключване на звука и да регулирате силата на звука на повиквания с вашия КОМПЮТЪР. Микрофон с висока чувствителност, улавя ясно гласа.Подходящ за всички основни приложения на калифорнийския университет в такива платформи, като Microsoft Lync и Skype.

R

Избор на клиенти