.

.

Сушени плодове Арония powbab от органични арония Арония, отглеждана в САЩ. Без Добавена Захар. Не Сублимированная, Не Замразена. Произведено в САЩ Твърди черна арония,

Сушени плодове Арония powbab от органични арония Арония, отглеждана в САЩ. Без Добавена Захар. Не Сублимированная, Не Замразена.

BGN 18.39
Наличност

СУРОВИНИТЕ С АНТИОКСИДАНТИ.Сушени плодове арония powbab са направени при ниска температура с помощта на суровини за получаване на мощни антиоксиданти, естествени антоцианини, полифеноли и ORAC.Plus, Фибри, витамин С и манган.РОДОМ ОТ СЕВЕРНА АМЕРИКА.Защо да купя плодове от арония от всички краища на света, ако те има в Америка?Подкрепа на местните стопанства, натурални сушени плодове Арония производство на САЩ.ДОБРЕ ИЗСУШЕНИТЕ ПЛОДОВЕ.Сушени плодове Арония поубаб изглеждат подпухнали и сухи до съвършенство за вкус.Добави в зърнени храни, мюсли или яжте на закуска!.СЪЩО ТАКА Е ИЗВЕСТЕН КАТО АРОНИЯ ЧЕРНОПЛОДНАЯ.Тези органични плодове на арония сушени, а не замразени плодове арония.Органичен сок от арония, сироп от череши, добавки от череши или друг сироп от арония може да съдържа добавени захари или по-високо съдържание на захар от арония черноплодная, суха, без добавки, или чист прах от арония.ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО И ГЛУТЕН.Комбинират с други суперпродуктами, като диви боровинки powbab, органичен баобаб powbab, органичен прах от плодове на Арония powbab за творчески рецепти.Използвайте в коктейли, чай или лека закуска и добавете аронию в дневния си режим за ползване от ягодоплодни плодове. 100% Гаранция или парите си обратно.Плодове на арония (също известни като арония) растат в Северна Америка.Защо да купя плодове от арония от всички краища на света, ако те има в Америка?Подкрепа на местните стопанства, сушени плодове арония производство на САЩ powbab.Притежавайки антиоксидантни свойства, нашите сушени плодове Арония, са произведени с помощта на уникален естествен процес на сушене с помощта на ниски температури, което позволява да се запазят фитонутриентите, и нашите плодове изглеждат красиво подпухнали.

R

Избор на клиенти