.

.

Радио-управляеми автомобили за възрастни от 40 км/Ч Високоскоростна Кола с Дистанционно Управление 1:16 Rc Камион 4WD Офроуд RC Камион Чудовище 2,4 Ghz Състезателни коли Иг?

Радио-управляеми автомобили за възрастни от 40 км/Ч Високоскоростна Кола с Дистанционно Управление 1:16 Rc Камион 4WD Офроуд RC

BGN 32.79
Наличност

супер-устойчива на плъзгане способността му позволява да се мине по пътя, оф-роуд и всеки неравен път.Че камиона, по-гъвкаво реагира на действията на оф-роуд.Този радиоуправляеми автомобил е оборудван с два висококачествени акумулаторни батерии 7,4 В/850 mah, които са най-обикновени батерии.Компоненти на трансмисията на автомобила с дистанционно управление и подобрена здравина на шасито, която укрепва вътрешната монолитното строителство.Това позволява на автомобили с дистанционно управление имат по-добра устойчивост на сблъсъци, като по този начин за удължаване на срока им на служба. C : Покритие на педала на газта(от ниска скорост на висока скорост).51 инча (1/16)Скорост : 40+ км/ч, 23+ мили в час от Време на игра : 2* 15+ минути (зависи от игрални операции)Време за зареждане : около 120 минути Батерия управление : Батерии 3 х 1,5 AA(не е включена в комплекта)Батерия камион : 7,4 В/850 mah батерия. 1* Ръководство на потребителя.Камион-чудовище с дистанционно управление ще ви представим изключителен вкус на игра и отлични впечатления.Независимо дали е превишена скорост или сблъсък, преобръщане, той има висока устойчивост на сблъсъци и здрав противоударным каросерия. 2* USB-кабел за зареждане.Висококачествена обвивка на автомобила от PVC със защитно фолио за защита на корпуса радиоуправляемого камион по време на транспортиране.За повече информация, моля, вижте нашето ръководство за експлоатация на продукта.Той също е снабден с 2 честота на кабели, зареждането е много удобен, можете да зареждате директно, без изваждане на батерията.51 инча (1/16).Скорост : 40+ км/ч, 23+ км / ч.Време за зареждане : около 120 минути.A : захранване B : Тапицерия на волана. 【Идеални подаръци за рожден ден и Коледа】 : този камион-чудовище за момчета черна обвивка на купето, гуми, висока трайност и две големи фарове.Снабден с гуми с висока якост, които притежават по-добра устойчивост на износване и най-доброто сцепление. 1* дистанционно управление на 2,4 Ghz.Връзки , 4.

R

Избор на клиенти