.

.

Кайдо 12 Броя 3-инчов Дървени Кръгли Обръч за бродиране Регулируема Бамбук кръг, Обръч за бродерия бод Пръстен на Едро на Едро за декорация на дома, бродирани Удобно ?

Кайдо 12 Броя 3-инчов Дървени Кръгли Обръч за бродиране Регулируема Бамбук кръг, Обръч за бродерия бод Пръстен на Едро на Едро

BGN 12.79
Наличност

Устойчив и здрав материал : Бамбук,без чеп,гладък и защитен за тяло.В комплекта са включени 12 броя бродирани обръчи 3 инча (8 см), са подходящи за обучение на деца.Лесен за работа : Обръч за бродерия са регулировочный винт от месинг, който може да се засилят, когато това е необходимо, че материята е гъста, като барабан.Многофункционална?Използване : Не само за бродиране игли и стегания, можете също да използвате в коледни бижута, декоративни стени, сватбени бижута, гирляндах, малки бижута.Икономичен 12 броя дребен на едро-това е наистина добър подарък на вашите приятели,деца, любители и членове на семейството. 1.Разхлабете външен винт, да изправите вътрешен пръстен, поставете кърпа на ринга, след това сложете външния пръстен на вътрешния пръстен. 2. Гладките плат, направете основа и слот както вертикални, така и хоризонтални, уверете се, че гънки не. 3. Затегнете винтовете. 4. Проверете пръстен, достатъчно ли е то здраво.Начин за проверка на херметичността-използва игла с конци, минаваща по повърхността на тъканите.Той клаусекер, ако при вытягивании нишки се чува силен звук.Бродерия,бродирани,стеганое дело,за украса на стени,сватбена украса,гирлянди,малко украса,рамка на дисплея.Бродерия,бродирани,стеганое дело,за украса на стени,сватбена украса,гирлянди,малко украса,рамка на дисплея.Бродерия,бродирани,стеганое дело,за украса на стени,сватбена украса,гирлянди,малко украса,рамка на дисплея.Бродерия,бродирани,стеганое дело,за украса на стени,сватбена украса,гирлянди,малко украса,рамка на дисплея.

R

Избор на клиенти