.

.

Ecoup A-DD Чаша Триъгълни Силиконови Форми на Гърдата Вогнутый Сутиен Усилительные Поставяне Мастэктомический Протеза 1 бр.

Ecoup A-DD Чаша Триъгълни Силиконови Форми на Гърдата Вогнутый Сутиен Усилительные Поставяне Мастэктомический Протеза 1 бр.

BGN 11.99
Наличност

Вдлъбната конструкция – стабилна е вдлъбната форма го прави дышащим и подходящ за ежедневна употреба ,както и стопля в студените дни.Реалистична почистване с мек сапун и вытирание мека кърпа.Избягвайте отопление, игли и всички остри предмети.Това е страхотно ,че вие се интересувате от нашите форми на гърдите .Нашата марка Ecoup се опитва да предостави един добър продукт за хора ,които искат по-светло на живота ,правят това, което вие искате, живеят по-уверени, споделят щастието си и мнението си .Всички наши форми на гърдата са изработени от добро здравно силиконов материал .Ние предлагаме различни видове форми на гърдата в съответствие с вашите нужди .Различни по форма и цвят с различни тежести и чашки .Функции 1. дизайн на триъгълника, без ареолата ,като усилватели или протези за жени след операция на гърдата 2. форми на гърдата са на разположение в широк диапазон от размери от А до DD, както и естествените гърди, меки на пипане, са също много подходящи за мъжете ,cosplay 3. вогнутый дизайн прави чаша по-лесно, но не повече .

R

Избор на клиенти