.

.

Ново - 2021 - Оригиналната Игра на Голф Игра за Цялото семейство | Забавления за всички възрасти | Идеален Празник, Коледа Подарък или Пълнител за отглеждане!

Ново - 2021 - Оригиналната Игра на Голф Игра за Цялото семейство | Забавления за всички възрасти | Идеален Празник, Коледа Подарък

BGN 15.96
Наличност

[НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЗА ИГРА PM]- Съберете приятелите си и семейството заедно, за да играете във вашата нова любима игра на карти!Golf Nut-това е идеална игра на карти, която ще достави удоволствие на цялото семейство.Не е задължително да бъде играч на голф, да си играе, голф-гайка за всички. [СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ] Тази стратегическа, луда версия на класическата голф игри на тема голф-забавления, както за деца, така и за възрастни.Всеки кръг представлява "дупка" с девет дупки общо.Както и при голфа, печели играчът с най-малък резултат в края на рунда!. [ИГРАЛНОТО ОБОРУДВАНЕ]- Golf Nut идва с всичко необходимо за игра, включително 12 карти с героите, 58 карти за игра, бележник за броене на точки и молив, както и брошура с инструкции – всички в компактна кутия. [БЪРЗО И ЗАБАВНО ЗА ВСИЧКИ] Тази любима нощен семейна игра отнема 5 минути, за да учат и прибл. 30 минути игра. 2-8 играча могат да играят в тази игра, и това е забавно за деца на възраст 8+. [Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК] С всичко забавно и компактен размер тази игра е идеална за къмпинг или за почивка.Това е и идеален подарък за рожден Ден, Ден на бащата, годишнина или празник за всеки играч на голф или любител на игри с карти.

R

Избор на клиенти