.

.

стартов комплект за бродиране chfine 3 опаковки по образец,определен за кръстат бод за начинаещи възрастни, Включително Плат за бродиране с 3 Обръча за бродерия, Цветн?

стартов комплект за бродиране chfine 3 опаковки по образец,определен за кръстат бод за начинаещи възрастни, Включително Плат за

BGN 15.19
Наличност

????【Е подходящ за начинаещи】Комплект за бродерия бод за възрастни начинаещи идва с инструкция, която ще ви научи да се справят с конци за бродерия, печатни модел и начин за бродерия в рамка, подходяща за начинаещи. ????【Лесна употреба】Комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи възрастни е разработена с печатни модел, което прави проекта много по-лесно за начинаещи. ????【Красива бродирана бродерия】В този стартовия комплект за бродиране има 3 красиви рисунки, комплект за бродиране с печат,мастило върху тъканите, водата ще изчезне, не докосвайте вода до края. ????【Съдържанието на опаковката】3 бр. 8,4 х 7,2 х 1 инчов плат с изображение, в формата на цветя и 8-инчов обручом за бродерия, можете да започнете да получавате удоволствие от кръстат бод с помощта на този комплект за бродиране. ????【Скъпоценен подарък】Определени за кръстат бод - идеален подарък за приятели, деца, семейство.След завършване на този процес бродерия DIY тя може да бъде затворена в обръчи и използва като декорация.

R

Избор на клиенти