.

.

20 Опаковки Тежкотоварни Притежателя, номер на лична икона 2-обикновен Твърд Прозрачен Пластмасов Държач значка Достъп Оттичане на Притежателя икона Протектор кре?

20 Опаковки Тежкотоварни Притежателя, номер на лична икона 2-обикновен Твърд Прозрачен Пластмасов Държач значка Достъп Оттичане

BGN 15.59
Наличност

Чудесен вариант за пазаруване, почивка, бизнес пътуване, за връщане в училище.Вие ще получите 20 броя ултра силна притежателя на икона в опаковка, достатъчно количество подходящи за лична или групова употреба. 【Информация за размера на】В рамките на защитен джоба за кредитни карти могат да се настанят 2 карти.Той е с дължина 3,8 инча и ширина 2.【Формат с максимално натоварване】Дизайн с максимално натоварване-това е най-сигурният вариант за защита на вашите кредитни, лични карти и важните карти.Дупка, за да се отвори в задната част, за лесно закрепване към барабанам иконите.Нашият сверхпрочный вертикална стойка за икони може да задържи карта на място и да ги защитава, не пада. Той също може да се приложи и при четене на RFID и скенер. 【Лесен достъп】Конструкция слота за палеца ви позволява лесно да преместите картите нагоре и да ги изтеглите. 【Висококачествени материали】е Изработен от висококачествен поликарбонат, притежателят на сертификата за самоличност прозрачен и защитени от ултравиолетовите лъчи.Горните гнезда за закачалки едновременно отговарят на нуждите на преносим и удобен за носене устройства.

R

Избор на клиенти