.

.

Портативен Ръчен държач за външен твърд диск, Чанта за съхранение на преносим компютър i Pad, Органайзер за съхранение на отделението блок, Безжична мишка, Кабели, сл?

Портативен Ръчен държач за външен твърд диск, Чанта за съхранение на преносим компютър i Pad, Органайзер за съхранение на отделението

BGN 7.99
Наличност

Гумена лента, най-вътре, което прави нещата по-стегната и предотвратява разхлабване на джобове. Ако захранващия адаптер на лаптопа е твърде голям, за да инсталирате, не се препоръчва да се опита. 【Гаранция за обслужване на】ние обичаме нашите джобни притежатели, и ние вярваме, че вие също ще бъдете. 【Преносим и практичен】Нашата покет чанта за съхранение може да намери приложение в много ситуации., Опаковка : 1*Притежателя на външен твърд диск Функция : 1.Ако това не е подходящ, моля, не се опитвайте да го направите лесно. Нашите продукти са с високо качество и дълъг експлоатационен живот.Нашата покет чанта за съхранение е надеждна защита, така че можете да сте сигурни, че вашите продукти лесно да падне. Още по-важно, това предотвратява разхлабване на джобовете си с течение на времето.in джоба си по време на пътуване.

R

Избор на клиенти