.

.

Винтове за метални покриви: (250) 10 x 2 Поцинкована винт за покриви от ламарина с шестоъгълни глави. Пощенски винтове за обшивка от метал до дърво. Перална машина EPDM. Ни?

Винтове за метални покриви: (250) 10 x 2 Поцинкована винт за покриви от ламарина с шестоъгълни глави. Пощенски винтове за обшивка

BGN 20.76
Наличност

Размери : 1/4" Шестостенни корона - 1/2" за Миене EPDM-Вал .19" - Ширина .5" - с Размери 2 На" Под Главата си.Метални винтове, боядисани в съответствие с много марки на метални покриви, въпреки, че цвета може да варира.Цветна корона винтове за покривите е боядисан полиуретаном от две части за по-дълъг срок на експлоатация на продукта (без цинк.Остра точка тип T17 сигурно придава на металния покрив на дървени конструкции, бързо и лесно. #10 Покривни винтове, ламарина оцинкованы за устойчивост на корозия.Тези винтове от метал в дърво, предназначени за използване във всеки проект, метални покриви или сайдинг, където са необходими 2-инчов покривни винтове : Монтаж на покрив на къща, на верандата, хангар за самолети, плевня, навес с шесто, магазин, навес или навес.Моля, имайте предвид при избора на най-доброто цвят на винта в зависимост от вашата стряха, че разликите в екраните на компютри, производство на покрив от ламарина и производството на покривни винтове, цвят, който можете да поръчате и цвета на покрива, могат в известна степен се различават.

R

Избор на клиенти