.

.

3-Ярусная Количка на колела - Сгъваеми Метални Колички за съхранение организатор с куки, Универсална Количка за безплатна инсталация, Уголемени Безшумни колела с м?

3-Ярусная Количка на колела - Сгъваеми Метални Колички за съхранение организатор с куки, Универсална Количка за безплатна инсталация,

BGN 47.99
Наличност

????【НЕЗАБАВНО ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 - ЗА разлика от другите коли за търкаляне, тази конструкция миг пропуска сложен процес на изграждане.Просто съберете 4 колела и разширяване ги, след което те ще бъдат готови за използване.Не се притеснявайте за сложни инструкции.И трехъярусная количка за търкаляне и спестява място при неиспользовании. ????【УВЕЛИЧАВАНЕ на КОЛЕЛА】 - Диаметър на колелата се е увеличил с 1,4" до 2 ", което позволява тележкам с колела се движи по-гладко и плавно дори при движение на тежки предмети.На две колела с брави могат да задържат количка на място, когато от него не се използват. ????【СГЪСТИ МАТЕРИАЛ】 -Количка за подвижен пръти изработени от утолщенного стомана материал, което прави органайзер за подвижен колички са по-устойчиви по дизайн и има товароносимост до 166 паунда.Повърхността е направена от боя за печене, която е безвкусна, износостойка и са устойчиви на надраскване. ????【МНОГОЦЕЛЕВИ】-могат да се използват като стопански колички,съхранение в банята, кухненски колички, съхранение в спалнята, колички за бельо, за съхранение на багаж в офиса, колички за инструменти, организатор за съхранение на играчки, fruteros para cocina, колички за леки закуски, колички за эстетиков,колички за учители,организатор за непосед, съхранение в общежитието,колички за къмпинг,колички за напитки,салонной колички,колички за кухня на открито,колички за памперси,кръгла колички,колички за педикюр,плодове, зеленчуци и храни. ????【РАЗМЕР】 - 17,7" L * 11,5" W * 29,1" H. Размер в сгънат вид : 17,7" L * 3" W * 39,5" З. Не се притеснявайте за това, че тя ще отнеме твърде много място, когато не го използвате.Просто го сгънете и поставете в някой тесен ъгъл.

R

Избор на клиенти