.

.

Чанта за дрехи Премиум-клас от Фина Мрежа - Здрав Бял Мрежест Материал с завязкой на съвсем малък. Идеална моющаяся машина на Окото чанта за дрехи за фабрики, Универ?

Чанта за дрехи Премиум-клас от Фина Мрежа - Здрав Бял Мрежест Материал с завязкой на съвсем малък. Идеална моющаяся машина на

BGN 4.63
Наличност

също може да се използва като чанта за съхранение плажни неща, играчки, детско спортно облекло, одеала, пътуване.Те също могат да бъдат чанта за съхранение плажни неща, играчки, детско спортно облекло, одеала, пътуване.Нашият набор от чанти за пране-това е много просто, но най-доброто решение за проблемите с машинно измиване, като заплитане на дрехи, местата, пилинг, деформация, абразия и скъсани копчета.Здрава и дишаща мрежа : Закопчалката на шнур : Нашата мрежа чанта за пране също има фиксирующуюся закопчалка на шнур, за да се предотврати изтичане на предмета.Мрежест материал позволява предмети да се диша, което предотвратява появата на влага и миризми.Материал : Той е изработен от устойчив полиестер окото на материал TA97 и се предлага в бял цвят.

R

Избор на клиенти