.

.

Всплывающая сгъваема покриване на кемпера GEARFLAG, Подсилена с ветроупорен ремъци, Подходящ за 8'-10', Трехслойная водоустойчив, със защита от ултравиолетови лъчи, Свер?

Всплывающая сгъваема покриване на кемпера GEARFLAG, Подсилена с ветроупорен ремъци, Подходящ за 8'-10', Трехслойная водоустойчив,

BGN 68.97
Наличност

[ ЗДРАВ ПЛАТ ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на РАБОТА ] : на горния панел от 3 слоя за максимална защита от дъжд, сняг и вятър.Калъф може да се сгъва и съхранява в чанта за съхранение, той се побира на всяко място и на всяко място. [ ВИСОКО КАЧЕСТВО на ИЗРАБОТКА ] : Силна корелация на шевовете и двойни шевове.Триъгълни капаци за устойчивост на разкъсване.Еластичен подгъва и надежден настаняване ъгли. [ ВЕТРОЗАЩИТНЫЙ, ЗАЩИТА от СНЕЖНИ БУРИ ] : Идва с няколко ленти от всяка страна, за да държат чанта за носене на място от силен вятър. [ ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ИЗСКАЧАЩИ КЕМПЕРОВ ] : Максимална ширина 85" корпус. [ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ВЛАГА ] : Вентилационни отвори за циркулация на въздуха спомагат за предотвратяване на влага вътре в капака по време на продължителен период на съхранение.

R

Избор на клиенти