.

.

Слънчеви Наземни лампи Aogist,8 led Светлини за Градина, Двор, Дискови осветителни Тела, Земята Външно Осветление Пейзаж за косене на трева, Двор, Алеи, Milkomus Палубная Път?

Слънчеви Наземни лампи Aogist,8 led Светлини за Градина, Двор, Дискови осветителни Тела, Земята Външно Осветление Пейзаж за косене

BGN 25.28
Наличност

★ПО-ДЪЛГО работно ВРЕМЕ - Всеки слънчевата светлина е оборудван с вградена акумулаторна батерия с голям капацитет за съхранение капацитет 600 mah.Те могат да горят до 8-10 часа след пълно зареждане, и да се поддържа непрекъснато осветление дори и в дъждовни дни. ★АВТОМАТИЧНА РАБОТА - Просто трябва да включите ключа,той ще се включи автоматично на тъмно или през нощта и да се изключи в деня или при ярка светлина. ★ДОБЪР ДИЗАЙН - high-performance ABS го прави подходящ за използване на открито.Слънчеви наземни светлини могат да работят при всякакви метеорологични условия,като дъжд,сняг,студ или мокър сняг. ★ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - За инсталация на осветителни тела на точното ви местоположение с помощта на скок отнема само 15~20 секунди.Ако земята е твърде солидна,не скручивайте и не чук я със сила.Опитайте се да омекоти земята вода и да се копае подходяща яма за скок. ★Най-доброто обслужване на клиенти : Ако по някаква причина не сте доволни от този продукт,моля, свържете се с нас, ние незабавно ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа.За вашето семейство не падна,Осветите Пътя си обратно Вкъщи.Декоративни външни осветителни тела за градината,пътеки,двор,стъпки,стилно.

R

Избор на клиенти