.

.

Удължител стълби VEVOR 23.4x7.6 инча, Удлинительная Стълбище с Регулируем Спектър на височина от 12,25-19,7 инча, Инструмент за изравняване на Стъпала, Удължител стълби с Цеп?

Удължител стълби VEVOR 23.4x7.6 инча, Удлинительная Стълбище с Регулируем Спектър на височина от 12,25-19,7 инча, Инструмент за

BGN 24.48
Наличност

Здрав, така че нашият удължител стълбите идва с плъзгане повърхност и монтаж штифтом с поцинкована верига, за да сте винаги са били в безопасност при работа.Освен това, и двамата се предотвратяват подхлъзване и загуба на задържане на закрепване.Лесна употреба : продуктът представлява компактно и преносимо устройство, което не изисква сложна инсталация на вашата стълба.Инсталира се за секунди и може лесно да бъде преместен с стълбите, по стълбите, което ви спестява много време и неприятности редовна поддръжка.Работа за стълби : Стабилизатор на основата на стълбата е идеално подходящ за външна и вътрешна употреба на стълбището.Подходящ за всеки двухфутовой стълба на стълба, като Прибиращи стълби, Прави стълби, Телескопични стълби и т.н. ЗАБЕЛЕЖКА : Не е подходящ за трехфутовой или четырехфутовой стълбите, като Стремянка, Стълбище към платформа, Градински стълба и т.н. Тип : A-PRO.Материал : Въглеродна Стомана + Прахово покритие.Максимална Дължина На Стъпалото : 7,6. Макс.Ширина На Основата : 23,4 Мин. Мин.Корекция : 1/8".Регулируем диапазон : 12,25~19,7. Нашият нов выравниватель стълби професионално разработен с използването на висококачествени материали за безопасна употреба.Стълбище-помощник-това е най-бързият, най-лесният и сигурен начин за работа с вашата стълба на стълба, без сложна инсталация.Благодарение на регулируеми по височина (в рамките на 1/8 инча), това е чудесен помощник за вашето работно място.Тип : A-ПРОМатериал : Въглеродна стомана + прахово покритие, Макс.Дължина на стъпалото : 7,6 Макс.Ширина на основата : 23,4 Мин. Корекция : 1/8"Регулируем диапазон : 12,25~19,7.

R

Избор на клиенти