.

.

Набор от автоматични хранилки и поилки за домашни любимци Lucky-M,А за кучета и котки и вода Опаковка 3,8 Л,2 в 1, Опаковки, вода за храна за котки и за по-малките и средни д?

Набор от автоматични хранилки и поилки за домашни любимци Lucky-M,А за кучета и котки и вода Опаковка 3,8 Л,2 в 1, Опаковки, вода

BGN 25.59
Наличност

[2 в 1 Автоматично подаване на хартията храна + диспенсер за вода] - Накарай своите домашни любимци автоматично се насладите на прясна и чиста храна и вода, когато трябва да се измъкне за няколко дни, можете също така не трябва да се хранят всеки ден,да е удобно за вашите домашни любимци и за вас, най-добрият избор е да си купите една нашия автоматичен фидер и набор от поилки. [Материали за подаване на храна за кучета и котки и спорта вода]-Висококачествена хранителна пластмаса, без BPA, безопасен, здравословен и защитава околната среда, добра грижа за любимия си домашен любимец; 100% нов материал, високо качество, дълготрайност срещу падане, спестяване на пари. [принципът на взаимно горивна]-дозатори за хранително-вкусовата вода използват естествената система за гравитационно захранване, не изискват електричество, безвреден и може да се използва навсякъде. [Лесен за почистване]бъчва и корпус автоматично подаване могат да бъдат разделени, можете да ги изплакнете директно с вода, се препоръчва да се мият един път в седмицата. [Комплектът включва]1 устройство за подаване на храна + 1 опаковка вода + Нескользящие черни постелки(След получаване на опаковката, моля,проверете следните методи за инсталация стъпка по стъпка, и в последната стъпка инсталирайте черно нескользящий подложка на основата).

R

Избор на клиенти