.

.

FANKUTOYS 6 бр. Актуализации на Притежателите на дистанционното управление Монтиране на стена Лигав Органайзер за носители на Кутия за съхранение в близост до с маса Сп

FANKUTOYS 6 бр. Актуализации на Притежателите на дистанционното управление Монтиране на стена Лигав Органайзер за носители на

BGN 72.48
Наличност

, Който е съвместим с повечето дистанционни, телефони, моливи и други слънчеви батерии, практичен и полезен. е Изработена от висококачествени материали ABS и надеждна тиксо, екологично чист, нетоксичен, без мирис, устойчив и здрав/стабилен за последен път, няма проблеми с понижение.(Дъно с отвор, удобен за зареждане на телефон.първо залепете лента на стената, а след това залепете бялата кутия на лента, е готово. 3 : Костюм за гладка повърхност, като например здрава повърхност от стъкло, керамични плочки, дърво и метал.????[РАЗМЕРИ И МАТЕРИАЛИ на ПРЕМИУМ] : 4,5 х 3,5 х 1,4 инча /11,5 х 9 х 3.Не се препоръчва за неравни, видоизменени или лесно отслаивающихся стени и повърхности. 2 : Согрейте контактна лента за известно време сешоар, ако трябва да я свали.5 см, 1,9 унции / 53 г.Дистанционно управление могат да се поставят в кутия за съхранение на до съответния затвор за ежедневна употреба.Задайте стенен държач навсякъде, където искате зареждане на мобилен телефон. ????[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Този компактен органайзер може да се монтира на стена, спалня, всекидневна, също е отличен за офис стол, училищния плот и т. ????[ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] : Всяка кутия се предлага с двустранно тиксо, удобни за вашата лесен монтаж.Перфектен органайзер за вас, ще ви осигури по-чисти и спретнати, чисти и спретнати пространство на работния плот. ????[ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ] : Дайте възможност на всеки дистанционно дистанционно управление стационарен къща в дома си, не им позволявайте да се скитат по-голям дом, нека търси навсякъде.Спецификация : Име на продукта : Стенен кутия за съхранение на дистанционното управление Материал : Издръжлив и устойчив ABS - пластмаса Размер : 4,5 х 3,5 х 1,4 инча /11,5 х 9 х 3,5 см Тегло : 1,9 унции / 53 г Цвят : Както е показано Пакетът включва : Държач за монтиране на стена 6 x Внимание и съвети : 1 : Моля, използвайте този държач на дистанционното управление, върху чиста и суха повърхност и я натиснете в продължение на 5 секунди, след залепване.

Име на продукта:
Стенен Кутия За Съхранение На Дистанционното Управление
Материал:
Здрав и екологично чист ABS-пластмаса
Размер:
4,5 х 3,5 х 1,4 инча /11,5 х 9 х 3,5 см
Тегло:
1,9 унции / 53 г
Цвят:
както е показано на фигура
пакетът включва:
6 x Стенен Държач :
Внимание и съвети:
1:
Моля използвайте този държач на дистанционното управление, върху чиста и суха повърхност и кликнете на него в рамките на 5 секунди след залепване.
2:
Согрейте контактна лента за известно време сешоар, ако трябва да го премахнете.
3:
Костюм за гладка повърхност, като трайно стъкло, керамични плочки, на площ от дърво и метал. Не се препоръчва за груби, или текстурирани, или лесно отслаивающиеся стена и на повърхността.
R

Избор на клиенти