.

.

Е светло претеглят обръч за фитнес BAOCHENG, Обръч за отслабване за деца и възрастни - Лесно се върти, Подвижни обръчи от сърцевина от неръждаема стомана 2021 г.

Е светло претеглят обръч за фитнес BAOCHENG, Обръч за отслабване за деца и възрастни - Лесно се върти, Подвижни обръчи от сърцевина

BGN 63.36
Наличност

✅ УДОБЕН ОБРЪЧ ЗА ФИТНЕС : Двуслойни и двуцветен дизайн от стиропор, обръч за упражнения, покрит с дебела неподвижни и нетоксична, мека пяна, която може да защити начинаещи от наранявания на кръста, ви осигурява по-спокоен начин да отслабнете и да получите най-добрата форма на тялото. ✅ МОДЕРНИЗИРАНА ОБВИВКА ЗА УПРАЖНЕНИЯ : Използва подобрена вътрешна тръба от неръждаема стомана, която позволява да се избегнат недостатъците на пластмасови обръчи за вътрешната тръба, което ги прави по-стабилни, трайни и не деформирующимися.Обръчи за фитнес ще ви помогнат да приведе тялото си за осигуряване на основните стабилност, издръжливост и концентрация. ✅ Лесно да носите със себе си : Обръч за упражнения, подвижни и лесно се монтира.Отличен за съхранение и удобно да се взема нашия фитнес обръч на детската площадка, на тревата, на парти, на крайбрежната ивица на плажа и така нататък; Лятото е тук!Нека да кажа сбогом със затлъстяването!. ✅ РЕГУЛИРУЕМА ТЕГЛО на КОНСТРУКЦИЯТА : е светло претеглят обръч за упражнения се състои от 6 подвижни части с вътрешен диаметър 35,5 инча; можете да добавите ориз, боб, малки камъни или стоманени мъниста, за да регулирате теглото обръч за упражнения, подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти. ✅ На УСЛУГИ за ПОДДРЪЖКА : По някаква причина вие не обичате обръч за отслабване BANCHENG; ние добросъвестно ще ви дадем решение!Чудесен начин да се забавляват и да водят здравословен начин на живот.Отлично обслужване, достоен за вашето внимание!.Цвят : Лилав.

R

Избор на клиенти