.

.

Чистящая метла Yuhoo, Щетинистая четка за метли с подвижна дръжка, въртяща се на 180° глава за кухня, Двор, гараж, Външно бетона етаж (Размер:36, 22x12, 99 инча)

Чистящая метла Yuhoo, Щетинистая четка за метли с подвижна дръжка, въртяща се на 180° глава за кухня, Двор, гараж, Външно бетона

BGN 37.76
Наличност

Метла идеалната височина на чудесно за улесняване и ускоряване на прибиране на реколтата.Инструмент за почистване : Плътна метла може ефективно да събира прах и козина от домашни любимци с пол и с минимални усилия.Приложение : Може широко да се използва в бани, кухни, домове, училища, хотели, болници, барове и т.Ъглова метла е в състояние да улавя мръсотия, а топки dus t с наклонена глава позволяват лесно почистване на ъглите. Технически спецификации : Тип : Материал за почистване на метла : Пластмаса-с, неръждаема стомана Цвят : Като на снимката Размери(Д*Ш) : Около 92x33 см/36.Подвижна дръжка : Подвижни поле за лесно съхранение и регулируема височина. 【Завой на 180 градуса】е Снабден с въртящи се глави метли на 180 градуса, които могат да се отнасят до всеки ъгъл, лесно почистване на прах и отговарят на ергономичност.【Инструмент за почистване на】Плътна метла може ефективно да събира прах и козина от домашни любимци с пол и с минимални усилия.Просто за съхранение : Метла за вертикално съхранение, затова той е много подходящ за съхранение и изисква само много малко пространство. 【Спестяване на пространство】Метла за вертикално съхранение,което го прави много удобен за съхранение door.Така той не заема твърде много място, изглежда стилно и практично. x Полюс 1 бр.Много мека четка и никога няма да навреди на вашия дървен под.Много мека четка и никога няма да навреди на вашия дървен под.Метла идеалната височина на чудесно за улесняване и ускоряване на прибиране на реколтата. 【Прилагането на】Може широко да се използва в бани, кухни, домове, училища, хотели, болници, барове и т.99іпсһпакет в комплекта : 1 бр. x удължител.Удебеляване на косъм : Не само увеличава площта на подметания, но също така може да покрие черни петна след продължителна употреба.Повече не наклоняйся и не травмируй гърба. x Дюза за метлы1 бр.тя не заема твърде много място, стилно и практично.

R

Избор на клиенти