.

.

ZAP Голям Размер Универсален Птичья Клетка Защитно Окото Капачка За Улов на Семена с 1 бр. Лъжица за Хранене,Найлон Мека Въздушна Пола от Мрежа за клетка за Клетки за ?

ZAP Голям Размер Универсален Птичья Клетка Защитно Окото Капачка За Улов на Семена с 1 бр. Лъжица за Хранене,Найлон Мека Въздушна

BGN 10.39
Наличност

1-Лесен за инсталиране:Уловитель семена оборудван шнурком, който може надеждно фиксиране на около клетка за клетки, както и размерът може да бъде свободно се регулира.Ловецът семена помага да се предотврати попадането на мръсни семена на пода. 2-Мек материал : Изработен е от висококачествен найлонов плат, която е мека, дишаща и окачена. 3-Лесен за почистване : може да се пере в перална машина със студена вода ,бързо се суши в мини кола.Здрав найлон за по-дълга употреба. 4-Размер : за Максимална дължина може да се регулира до 39,37 инча (максимална дължина на разтягане), а максималната височина може да се регулира до 15,74 инча (максимална ширина на разтягане). 5-Пакетът включва : 1 бр. вкара капачки за клетка за клетки, 1 бр. лъжица за хранене.Предимства : 1.Окото на кутията черен цвят осигурява бариера срещу отблясъци, за да си птица е по-добре спеше в клетката. 2.Сигурно се намира в непосредствена близост до клетката на птиците, за да се предотврати неочаквано работна семена по пода. 3.Благодарение на еластична въже и пряжке я еластична конструкция позволява да се регулира по-подходящ диапазон на дължина.Спецификация : Черен цвят Материал : Найлон Размер на нето : Максимална обиколката : около 78,74 инча/200 см, ширина : 15,74 инча/40 см Топли съвети : 1.Поради ръчно измерване, моля, нека грешка 0,4-1,2 инча/1-3 виж 2.Моля, потвърдете, дали размера е подходящ за вашата клетка за клетки, преди да купите. 3.Еластичната въже с регулируема дължина.Можете да се коригира, ако е необходимо.

Цвят:
Черен
Материал:
Найлон
Размер:
Максимална обиколката на
Топли Съвети:
1.Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка 0,4-1,2 инча/1-3 виж :
2.Моля, потвърдете, дали размера е подходящ за вашата клетка за клетки, преди да купите. :
3.Еластичната въже с регулируема дължина. Можете да се коригира, ако е необходимо. :
R

Избор на клиенти