.

.

Женски Манекен Тялото Рокля рокля Дисплей с Регулируема Стойка от Каучуково дърво бял за Показването на Орнаменти за дрехи - Шевни Форма за дрехи и Манекени Диспле?

Женски Манекен Тялото Рокля рокля Дисплей с Регулируема Стойка от Каучуково дърво бял за Показването на Орнаменти за дрехи - Шевни

BGN 59.99
Наличност

???? ЛЕСЕН МОНТАЖ : можете да завършите монтаж или демонтаж за броени минути, без никакви инструменти. ❤️ Комплектът включва : 1 * Манекен1 *Статив Какво чакате?Натиснете бутона "Добави в количката" Точно сега и да си днес, Всеки различен ден !!!.Това определено ще помогне за привличане на вниманието на хората., Посветен и правилно представени под различни ъгли на витрина или килера.????РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА : За да се адаптират към различни дрехи, височината на тази витрина може да се регулира от 51' до 66', с помощта на болт с триъгълен орех дискретно под тялото.Можете да го използвате, за да покажат своите стоки на витрина, на тезгяха, на няколко нива витрина или на пода.??? ДОБРО КАЧЕСТВО : Елегантен лен материал е отличен за демонстрация на дрехи в стаите, магазини, ателиета, изложби или други места.С помощта на черен алуминиев прът и черен дървен основание Затворете малък слой от пяна, за да закачите игли.

R

Избор на клиенти