.

.

Чанта за съхранение на чанти | Бродерия,Многофункционална Чанта за бродерия,Чанта за съхранение, комплект за бродерия с Голям капацитет (Конци за бродерия и консум?

Чанта за съхранение на чанти | Бродерия,Многофункционална Чанта за бродерия,Чанта за съхранение, комплект за бродерия с Голям

BGN 22.39
Наличност

✔ВИСОКО КАЧЕСТВО-Чанта за бродерия се различава високо качество водоустойчив найлонов плат с изискан подсилени шевове и гладка цип, отлична устойчивост на износване, което осигурява отлично качество, дълготрайност и издръжливост. ✔РАЗУМЕН ДИЗАЙН на ПРОСТРАНСТВО-три самостоятелни отделения (преден джоб и основното отделение е разделено на две части) и няколко по-малки джобове, състоящи се от еластични ленти и нишки, достатъчно за съхранение на всички елементи и аксесоари в ред.И между отделения има пълнители като защита. ✔ОСНОВНО ОТДЕЛЕНИЕ - Напълно се отваря и затваря на ципа, което значително улеснява поставянето и вынимание елементи на предната и задната зона за съхранение може да се използва за организиране и съхранение на рамка за бродиране (максимум 11,2 инча), набор от зъбни конци, конци за бродерия, модели за бродерия и полуфабрикати.Достатъчно капацитет ви позволява да го носите с лекота. ✔ЛЕСНО да НОСЯТ СЪС СЕБЕ си-Дълга регулируема презрамка позволява използването на тази чанта за съхранение като чанта през рамо, а къса дръжка, предназначена за използване в чантата си, дебели дизайн и мека подплата, насочени към средно налягане и облекчаване на умората, осигурява максимален комфорт. ✔С УВЕРЕНОСТ-Бърза реакция и приятелско обслужване на клиенти, вашето удовлетворение е основен приоритет за нас;Ако има някакви проблеми с чанта за бродерия, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Цвят : сив.

R

Избор на клиенти