.

.

TiMOVO Магнитен Държач Маркер, Сухо Изтриване, Държач за Писалка и ластика за дъски, Държач за Магнитна Чаша за Моливи, Органайзер за съхранение на Принадлежности за О?

TiMOVO Магнитен Държач Маркер, Сухо Изтриване, Държач за Писалка и ластика за дъски, Държач за Магнитна Чаша за Моливи, Органайзер

BGN 10.39
Наличност

【Силна магнитна задния панел】 : Силна магнитна задния панел позволява стабилно закрепване към всяка магнитна повърхност, без подхлъзване и падане, като магнитна дъска, хладилник, пералня, гардероб, метални шкафове и т.н. 【Висококачествени материали】 : Този притежателя на маркер е изработен от ABS пластмаса, която е устойчива и трайна, се използва в продължение на дълго време; също така с помощта на силен магнит притежателя на маркера може да бъде надеждно прикрепен към всяка магнитна повърхност.Ще ви помогне да спестите място, подобряване на удобството за ползване. 【Обмислен дизайн】 : С наклонен отвор лесно да намерите това, което искате.Окачен дизайн, по всяко време можете да коригира позицията или ъгъла на захващане. (Кука или винт НЕ са включени в комплекта!). 【Универсални приложения 】 : Удобен, необходим за класни стаи, къща, офис.Съвместим с магнитни дъски, дъски за сухо изтриване, хладилник, за да проверите, шкаф, контейнер, метални повърхности и така нататък.Той е идеален за съхранение на сухо ластика, молив, бележки и други ученически, офисни, домашни принадлежности. 【Опаковка Носеща стълб е 1,98 паунда (0,9 кг) при пълно креплении; титуляр на маркера е с размери от 9,45 х 2,76 х 4,33 инча.

R

Избор на клиенти