.

.

Упражнение NA с утяжеленными обръча, 8 Секции на Контролирани вълна, масаж, Фитнес Утяжеленные Обръч за отслабване възрастни. (Розово + Синьо)

Упражнение NA с утяжеленными обръча, 8 Секции на Контролирани вълна, масаж, Фитнес Утяжеленные Обръч за отслабване възрастни.

BGN 14.39
Наличност

Цвят : Розово + Синьо.Използването на утяжеленных фитнес пръстени за упражнения за масаж на кръста и корема може да допринесе за метаболизма на организма и ефикасно да се отървем от мазнините около корема и талията. 【Регулируема конструкция】Тези утяжеленные обръчи за упражнения се състоят от 8 сменяеми части, можете да ги коригира в съответствие с различни форми на тялото и възрастта.Дълги физически упражнения могат да направят тялото си по-тънък.Вътрешен пръстен този утяжеленного обръч за фитнес има вълнист дизайн, която е благоприятна за циркулацията на кръвта в областта на талията. 【Отнася до широк спектър от】Това утяжеленное упражнение с обръча, за жените е много популярно сред ентусиасти, които са пристрастени към похудением или спорт.Можете да подобрят координацията на своите крайници с помощта на редовни физически упражнения, отслабване на кръста, стягане на корема и красиви задните части, а също така да създаде очарователна крива S за вас.Можете бързо да го комбинирате навсякъде и да се използва обвивка за упражнения по всяко време и на всяко място, като например на детската площадка, у дома, във фитнеса или в парка.Диаметър на 6 секции е 29. 【Фитнес и масаж】Този е светло претеглят обръч за отслабване, за възрастни-много интересно тренажерное оборудване, което обединява фитнес и масаж. 【Лесен за инсталиране и използване】Всяка част от този обръч за фитнес, свързани стабилна катарама.Трябва само да кликнете върху бутона с катарама, изравняване на вътрешен канал пластмасови пръстени и здраво затегнете го и след това натиснете бутона с катарама и дръпнете, за да изтриете.Ергономичен дизайн на тези обръчи за фитнес което ги прави напълно подходящи за талията си по време на тренировка, осигурява ефективен масаж на натиск върху кръста си.Това може да ви помогне да изгорите мазнини.5 инча, подходящ за деца на възраст от 6 до 15 години; диаметър 7 секции е 33,4 инча, подходящ за хора под 110 години; диаметър 8 секции е 37,4 инча, подходящ за възрастни и юноши на възраст над 110 години.

R

Избор на клиенти