.

.

50шт Кабелни Скоби, Лигав Кабелен Организатор на Притежателя на Кабела, Здрав Здрав Кабел за управление кабел за Автомобил, Офиса и дома (Черен)

50шт Кабелни Скоби, Лигав Кабелен Организатор на Притежателя на Кабела, Здрав Здрав Кабел за управление кабел за Автомобил, Офиса

BGN 10.39
Наличност

【Самозалепващи скоби】 Нашият клип за притежателя на кабел се предлага с трайно самозалепваща подложка, която се залепва на всеки плосък и сухи повърхности, като например стъкло, метални или дървени маси, маси и стени.Лесно се отстранява без никакви остатъци и щети. 【Набор от 50 бр.】Този пакет включва 50 бр. черни лепкави кабелни скоби, подходящи за диаметъра на проводниците в границите на 0,26 инча.Идеалното количество и размер, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване. 【Здрав и издръжлив】Тези телени скоби са изработени от висококачествени и екологично чист материал PA66, която е здрава и се изчислява върху по-дълъг живот.Освен това, те са компактни, компактни и преносими, за всяко място. 【Широко приложение】Те са много полезни и за организиране на различни кабели, включително мрежови кабели, компютърни кабели, USB кабели, телевизионни кабели, кабели за коледни светлини и т.н., се използва Широко в бита, офиса и колата. 【Лесна инсталация】 Ви е по-добре да кликнете на всички 4 ъгъла, да стане по-лепкава и стабилен, а след това да го използват през 2 часа.Това ще бъде добра работа, за да държат кабели и съхраняване на кабели плътно.Цвят : Черен.

R

Избор на клиенти