.

.

36 Бр. Плажната Черупки Коледна Украса Дървени Коледни Тематични Висящи Украшения на Бяло-Кафява на Цвят, с Просверленным Дупка Въже за Коледно Декор за Сватбени Па?

36 Бр. Плажната Черупки Коледна Украса Дървени Коледни Тематични Висящи Украшения на Бяло-Кафява на Цвят, с Просверленным Дупка

BGN 12.39
Наличност

Широко приложение : Тези коледни орнаменти от морски черупки често може да се види у дома, в офиса, ресторанти, кафенета, книжарница, магазини, десерти, библиотеки или на други места.Не само можете да ги окачи в хола, спалнята, офиса, коридора, двора и така нататък, но и поставите директно на рафта, офис плот или шкаф, за да можете да ги поставите там заедно с други накити.Лесно разкрасяване : мини-декориране на дървени миди има коноп въже, която ще ви помогне трайно се мотае дървени орнаменти фермерска къща на стената, без да попадат лесно, така че е лесно да инсталирате и отнема малко време.Подходящ размер за : коледни дървени украшения от мидени черупки с големина около 2,76 х 2,76 инча, компактни и леки, които лесно се закача на коледни елхи и са подходящи за много поводи.

R

Избор на клиенти